Accus

Van Beijck, uw toonaangevende partner voor elektrische fiets accu's. 

Onze accu's vormen het kloppende hart van uw e-bike, waardoor u onbezorgd kunt genieten van moeiteloos fietsplezier. Bij Van Beijck staat innovatie en kwaliteit centraal. Onze elektrische fiets accu's worden met zorg vervaardigd en ondergaan strenge kwaliteitstests om te voldoen aan de hoogste normen op het gebied van prestaties en veiligheid. Op zoek naar een betrouwbare vervangende accu of uw huidige elektrische fiets upgraden naar een hogere capaciteit, ons assortiment accu's biedt voor ieder wat wils. Staat uw accu er niet tussen, of bent u niet zeker van het model? Neem dan gerust gerust contact met ons op.


Voordelen Van Beijck elektrische fiets accu.

De van Beijck elektrische fiets accu biedt tal van voordelen die uw e-bike-ervaring aanzienlijk verbeteren. Hier zijn enkele van de belangrijkste kenmerken:

Nederlandse assemblage: Onze accu's worden met trots in Nederland geassembleerd en uitvoerig getest. Dit waarborgt niet alleen een hoogwaardige productkwaliteit, maar ondersteunt ook de lokale economie en werkgelegenheid.

Hoge capaciteit: Onze accu's zijn ontworpen met een indrukwekkende capaciteit, wat betekent dat u kunt genieten van langere ritten zonder zorgen over tussentijds opladen. De hoge capaciteit maximaliseert uw bereik en maakt lange avonturen mogelijk.

21700 mAh cellen: Wij maken gebruik van geavanceerde 21700 mAh lithium-ioncellen. Deze cellen staan bekend om hun energiedichtheid en efficiëntie, wat resulteert in krachtige prestaties en een langere levensduur van de accu.

Geen bekabeling, geïntegreerde BMS: Een van onze unieke kenmerken is het ontbreken van externe bekabeling. In plaats daarvan zijn de cellen naadloos geïntegreerd tussen de printplaten, inclusief het Battery Management System (BMS). Dit minimaliseert het risico op kabelbreuken en voorkomt weerstand tussen kabels.

Optimale veiligheid: Het ingebouwde BMS zorgt voor een optimale veiligheid en beheert de laad- en ontlaadprocessen van de accu.

Duurzaamheid: Duurzaamheid is een van onze kernwaarden. Onze accu's zijn gebouwd om lang mee te gaan en zijn bestand tegen de uitdagingen van verschillende weersomstandigheden en terreinen.

Kortom, onze elektrische fiets accu's combineren hoogwaardige technologie, veiligheid, duurzaamheid en Nederlandse vakmanschap om u de best mogelijke e-bike-ervaring te bieden.


© Copyright 2024 Van Beijck en Sitgo